ALL D E N I M BLUE

ANNONSE

 

ECCO TRUE INDIGO

Jeg har en crush på denim og jeg digger det ekstra mye når våren titter frem, denim i ulike blåtoner mixet sammen, lag på lag er årets vår favoritt. ECCO TRUE INDIGO skinnet kunne ikke passet bedre inn i garderoben enn det de gjør akkurat nå! Fargetonen er i perfekt lys/mellom denim farge og  skinnet de er laget av er så mykt og behagelig på foten.

 

 

 

 

 

 

 

ECCO BIOM STREET

Denne sneakersen er så snerten, lett og behagelig på foten. Jeg liker den sporty loopen som også er like fresh til tur som  hverdagsbruk. Overdelen er laget av perforert ECCO yak-lær og skoen er så komfortabel at du knapt kjenner du har den på foten.

 

 

 

 

Perfect for everyday styling!

I flere tusen år har det blitt brukt indigo, det som er ekstra spesielt nå er at ECCO har laget den samme lekre denimlooken på skinn. Med de gode resultatene er det mange nye muligheter som åpner seg for ECCO Med farger, teksturer etc. Denim har vært inspirasjonen til det nyskapende materialet, og de har virkelig benyttet seg av de nyeste metodene for farging og kunne skape en blå dybde i skinnet. Alle som eier ett par jeans vet at jeansen bærer en egen historie og den viser tegn til at den er brukt ved å bli endre farge etter bruken. Det samme vil ECCO TRUE INDIGO gjøre, skoene vil også endre seg i skinnet slik at det får denne personlige loopen som en jeans har.

 

 

ECCO SOFT 8.

Dette er en sko style jeg synte funker til absolutt alt, jeg kjøpte meg ett par av denne varianten i fjor også! Det er ingen hemmelighet at det er skoene jeg har brukt aller mest fordi det er fine og ikke minst super gode å gå i.

 

 

 

Sjekk også ut Anniken Jørgensen sin blogg her!

Det beste med ECCO TRUE INDIGO serien er at skoene er ekstremt gode å gå i og skikkelig kule å se på. Jeg er en skikkelig snekkers jente og digger å ha muligheten å kunne variere mellom de ulike styles og farger etter antrekk og humør. Det har plutselig blitt ett must å ha gode sko på beina med to barn og mye på farten med de. Jeg er definitivt komfortabelt skodd denne våren!!

Følg ECCO på Facebook her for jevnlige oppdateringer og nyheter!

 

FOTO: Kyle Meyr

 


What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • Beate
  April 24, 2018

  Hvilken str har du i denim jakken?

 • Olivia
  April 24, 2018

  Hvoe er buksen din fra?

 • Sara
  April 25, 2018

  Elsker bildene! Og du har så utrolig mange freshe antrekk, absolutt elsker stilen din. Lurer på hvilken modell buksen din er, og hvor jakken til Anniken er fra? 🙂 Hadde vært supert dersom du kunne begynne å oppgi hvor plaggene på bloggen er fra

  Klem