DETTE ROMMET OG NY VIDEOBLOGG

Jeg elsker alt ved dette hotellrommet, virkelig en drøm å våkne opp til disse freshe fargene! Hver gang jeg besøker hotell eller hjem med spennende tapeter og freste farger får jeg lyst å eksprimentere med noe nytt hjemme. Denne vårlige freshe tapeten hadde kledd soverommet vårt tenker jeg. Først og fremst er vi i gang med en ny(ekstra) garderobeløsning og det blir små endringer for å gjøre mest mulig ut av rommene vi har! Når det gjelder store og små interiørendringer vil jeg vise mere av dette fremover! 🙂

En annen nyhet er at jeg skal bli flinkere til å lage filmer og dele mere fra hverdagen med dere. Jeg vil også gjerne at dere kommer med tilbakemeldinger på hva dere vil se mere og mindre av på dette området fremover ! 😀 Så heng på!!!

Teaseren til videobloggen finner du HER! på min Facebook side!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Malin
    May 6, 2018

    Ønsker interiø, spesielt fra
    Hagen! 🙂 trenger inspirasjon til dette nå som sommeren snart kommer ????☀️