HUDEN MIN

 

Etter flere forespørsler på hudrutiner og hvordan få en fin sommerglød som varer skal jeg fortelle dere at det siste halve året har jeg jevnlig fulgt opp huden min og hudrutinene mine i samråd med lege og hudlege Kingsley som driver Laserlegene på Strømmen. Jeg startet med laserbehandlinger som gir en lett peeling og en jevnere hudoverflaten, etterfulgt av både skinbooster og lett peeling på huden. Totalen av å følge opp huden nøye er uten tvil en finere glød og boost, jeg syntes hele vinteren var blytung og huden var rett og slett ganske grå og tørr sammenlignet med nå.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Helle
  June 28, 2018

  Hei! Så utrolig trist å høre at Billie & Me er begjært konkurs. Jeg har blitt skikkelig glad i merket og har mange plagg fra de tidligere kolleksjonene. Av det lille jeg har sett av høstkolleksjonen ser den utrolig fin ut og jeg synes det er skikkelig trist hvis jeg ikke får mulighet til å kjøpe noen plagg fra den.. :’-( Håper virkelig dere finner en løsning slik at vi forbrukere kan glede oss over et utrolig fint klesmerke i framtiden også. Stå på! Du er kjempe flink!!

  • benedicthe
   July 17, 2018

   Hei, takk for hyggelig melding. Og jeg er så glad for at merket går videre og jeg kan fortsette å gjøre det jeg elsker!