Å FINNE ROEN

 

ANNONSE

 

Med en deilig ferie i Italia og med redusert tilgang på nettverk har det vært så utrolig godt å koble ut litt på alle sosiale medier. Det er også helt klart at det tar noen dager før man finner ferie roen og slapper helt av.

Da min eldste gutt Theo ble født ble hverdagen brått mere hektisk og en av de første tingene jeg kuttet ut i feriene var nettop å lese bøker. Dette er jo ganske trist når man elsker å kunne slappe av med en god bok i fanget!

At Storytel finnes og er så genialt som det er, er meg en glede! Jeg syntes det er helt perfekt å kunne sitte med en god bok på øret og ha øynene på barna mine som leker samtidig, jeg er mye friere til å få med meg det rundt mens jeg er langt inni en bok.

Storytel har ett bredt utvalg på over 100 000 lydbøker og E bøker finnes det noe for enhver smak, både store og små. Jeg elsker bla Anne Holt og digger den siste boken til Sophie Elise, Forbilde. Vi hører også mye på barnebøker, dette er helt genialt på bilturer med barna eller i forbindelse med legging på kveldene. Minien min elsker i allefall Bukkene Bruse bøkene!

Lytt til Storytel resten av ferien her.

 

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.