CHAMPAGNERIA OG TAPASBAR

I bakgaten av hotellet vårt i Barcelona var det tidenes mest sjarmerende champagneria, Can Paixano som serverer hjemmelaget prosecco som er helt rød med smak av friske bær- Noe av det beste jeg har smakt på lenge. Stedet er alltid stappfull og stemningen på topp med masse lokale folk fra Barcelona. Man må bestille mat når man. bestiller drikke og får muligheten til å smake på mange av de gode skinkene og tapasen de serverer. Prisene er helt ville og ett glass koster ca 2 euro. Det som er så kult er at Can Paixano skal åpne i London og jeg skal definitivt henge der neste gang jeg reiser til byen.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Stine
  July 23, 2018

  Lager de ikke cava i Spania og prosecco i Italia?

  • benedicthe
   July 29, 2018

   Jo, beklager feil her 😀