ELFA PÅ SOVEROMMET

Annonse

Vi prøver stadig å tenke nytt og tenke bedre løsninger for  vårt bittelille hus som har stor mangel på oppbevaring. Siste oppgradering for vår del er nemlig Elfa skyvedørsgarderober både på soverommet og i gangen. La oss starte med soverommet først så skal jeg vise dere gangen siden.

Tenk på alle klær og sko vi har, generelt vet jeg mange inkludert meg selv har alt for mye og oppbevarer klærne litt for dårlig. Jeg syntes det er viktig å ta vare på de fine klærne slik at de nettopp kan brukes flere ganger og bevares fint slik at det varer en hel evighet.

Jeg skal bli flinkere til å ta vare på min garderobe og holde orden i sakene med denne nye garderoben. Den nye skoløsningen og mulighet for både å henge lange kjoler og korte bluser passer perfekt for min garderobe.

Psst: Flere bilder kommer på bloggen og for mere inspirasjon i mellomtiden kan du også ta en titt på Elfabloggen for mere inspirasjon til oppbevaring i hele huset!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.