ORGANISERT GARDEROBE

 

 

Vi bor i ett relativt lite trehus med skråtak og lite oppbevaringsplass, vi som mange andre har kanskje ikke de beste løsningene i alle rom når det gjelder garderober. Dette valgte vi å gjøre noe med ved å sette inn ett par organiserte garderober fra ELFA i huset. (jeg kan melde om at vi burde hatt det samme på barnerommene). Men man må ta ett rom og ett steg av gangen!

Vi var så glade for å kunne bestille de fineste garderobeløsingene på bestilling slik at det passet inn til akkurat de målene vi ønsket. Å ha mulighet å få skapene montert opp i disse gamle skjeve veggene var helt gull, jeg tror vel de hadde blitt liggende om vi ikke hadde fått de dyktige montørene til Elfa til å ordne dette.

Jeg synte det er så godt å kunne åpne skapene hver dag å se at alt har sin plass og det er ett system som er lett å finne frem i og det ser lekkert ut. Jeg syntes også det er veldig viktig at garderoben ser flott ut i designet og her kan Elfa tilby utallige løsninger, farger og mønstre som passer en hver smak. Jeg valgte klassiske hvite glassdører som sklir inn og er ganske nøytral på soverommet vårt.

Jeg hadde lenge savnet mere hengeplass, og garderoben er plassert akkurat der vi pleide å hive klærne i en haug på en puff tidligere. Det er også veldig fint med ekstra sko oppbevaring, jeg elsker de nye hyllene som enkelt dras inn og ut. Her er det lett å finne frem til skoene jeg ønsker å bruke.

Jeg gleder meg til å vise dere hvor bra det ble i gangen, her hadde vi ett bittelite skoskap som nå er byttet med garderobe fra gulv til tak.

Jeg anbefaler også å se på Elfabloggen for flere kreative og inspirerende løsninger i alle rom. Jeg er helt bitt av basillen på å organisere etter vi har fått opp disse fine garderobene!

 

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.