BEST PARTY PREP

Jeg har ett produkt jeg ikke klarer meg uten for å få den fineste gløden før jeg skal pynte meg litt ekstra, i skrivende stun sitte jeg med både øyepads og maske på! En gjennomfuktet hud er det beste grunnlaget for en fin makeup og det er en av hovedgrunnene til at jeg har blitt så glad i akkurat disse produktene!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Charlotte Flaa
  October 6, 2018

  Syntes bloggen din er så fin! Du er så flink på interiør og klær, blir veldig inspirert. Håper du lager mer videoer og vlogs snart 🙂

  • benedicthe
   October 8, 2018

   Tusen takk! <3

 • Maren
  October 7, 2018

  Enig med kommentaren over, digger bloggen din og blir så inspirert! Håper på mere vlogs 😀

  • benedicthe
   October 8, 2018

   Å hyggelig, tusen takk !