VÅRT JULEHJEM

Jeg tenkte å dele litt juleinspirasjon med dere allerede nå! Jeg må innrømme at jeg gleder meg til jul og alt som følger med den, det aller beste er å være på fjellet med familien. Førjulstiden er jo også vel så fin og det er staselig å pynte litt mer enn man pleier. Dette er vårt julehjem fra i fjor som vi gjorde for KK Jul og jeg tenker å begynne smått fremover å ta inn litt julepynt og småplukk. Dette er bare så stas!

Styling: Tone Kroken Foto: Yvonne Wilhelmsen

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • Yasmine
  November 15, 2018

  Hvor er det bildet du har i stuen fra?

 • Ann
  November 15, 2018

  Hei. Veldig fint hjem du har. Kan jeg spørre hva den mørke fargen du har på veggen heter? ????

  • benedicthe
   November 15, 2018

   Hei, det er sort fra merket PURE & ORIGINAL 😀