NEW POSTERS, NEW LOOK

Jeg er utrolig glad i store fine bilder på veggene. Ett av favoritthjørnene i huset vårt må vel være stuen som henger ganske fint sammen med spisestuen. Vi har innredet med posters fra Desenio helt siden de åpnet webshoppen første gang og syntes der er gøy å kunne bytte ut enkelte print innimellom. Nå har jeg fått inn noen svart hvitt favoritter som jeg kjenner jeg liker skikkelig godt. Jeg har vel stort sett alltid gått for Desenio sine enkle rammer i sort for det går så godt inn i interiøret vårt og passer i hele huset. Akkurat nå har jeg valgt å sette bildene på bildehyller og i vinduet, og det er ikke umulig at de skal spikres på veggen når jeg har funnet det perfekte stedet.

 

 

 

Eksklusiv tilgang for mine lesere til Desenios Black Weekend-tilbud!

Bruk VIP-kode “BYB40”, og du får både tidlig tilgang og et bedre tilbud – fantastiske 40% rabatt på plakater!
Koden er gyldig mellom 20.-22. November (ikke inkludert handpicked/ collaboration plakater eller rammer).

 

 

Jeg har alltid hatt ett hjerte for foto og ikke minst fotokunst, så det er kanskje grunnen til at de fleste posters vi har er nettopp foto av mennesker. For meg skaper det liv til hjemmet å ha masse vakre bilder som ikke bare er abstrakt. Jeg har alltid syntes det er litt tomt bak sofaen så derfor liker jeg også å fylle opp vinduet med bilder som gir mere sjel til hjemmet.

 

Desenio er jo bare helt fantastisk fordi at tilbudet er så bredt innen for posters at det finnes noe for enhver stil og smak. Jeg syntes også det er så fint å kunne bestille ulike rammer i alle ulike farger/ størrelser som passer de ulike posterne. Og selv har jeg begynt å bruke mere passepartout for å få litt ulikt innrykk og ulik dybde i bildene. Dette er kanskje mitt tips for å få bildene til å se veldig eksklusive ut!

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.