LILY AND ROSE

 

Jeg husker mine første Lily and Rose øredobber jeg som jeg fikk for mange mange år siden. Jeg elsker de enda, nettopp fordi de er så klassiske slik resten av Lily and Rose kolleksjonen er. Jeg har igjen funnet de perfekte smykkene til den kommende festsesongen. Disse syntes jeg er fine å bruke når jeg skal pynte meg ekstra mye, men jeg liker også å bruke feks bare hårspennen eller ringen til hverdags!

 

Jeg gir alle mine lesere 15% på alt fra Lily and Rose!

Benytt rabattkode: bybenedicthe15

Du finner alle smykkene her!

 

Visste du at Designerne bak Lily and Rose også designer de vakreste plaggene du kan drømme om? Merket heter Zetterberg Couture! ! Disse vakre kjolene, toppene og skjørtene er så vakre at jeg ville giftet meg på nytt i nettopp disse. Jeg har på noen av mine favoritter som jeg skal bruke denne festsesongen og disse skal jeg style med en hvit eller sort blazer over slik at det passer perfekt til julebordet. Hvilken av antrekkene er din favoritt?

 

Husk at du når får 15% på alt fra Lily and Rose!

RABATTKODE: bybenedicthe15

 

Du kan følge deres Instagram kontoer på

 @lilyandrosebyzetterberg
@zetterbergcouture

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Brigit
  November 26, 2018

  Disse smykkene er bare GORGEOUS! <3

  • benedicthe
   December 2, 2018

   tusen takk! <3