FOODCOMA

Foodcoma! I disse dager hvor vi har hivd innpå med julemat i dagevis må jeg innrømme at jeg kun gleder meg til å spise en ordentlig god Italiensk carpaccio. Min favorittrett nr 1. Er det kanskje noen som har gode erfaringer med å tilberede dette selv, jeg har skikkelig lyst å prøve men tror jeg behøver ett redskap for å få så tynne skiver.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Ad: Jean Paul har nettopp lanser en ny og inspirerende stilguide - Jean Paul Le Journal hvor du daglig får gode tips til fresh daglig styling av Jean Paul sin kolleksjon. 🍒 Du finner Jean Paul Le Journal på deres webside og på instagram! Absolutt verdt å sjekke ut og følge for god inspirasjon✨. #lejournaldejeanpaul @jeanpaul_norge 🌟

Ad: Jean Paul har nettopp...

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...