ENKEL GLØD HVER DAG

Dette er to produkter jeg bruker ekstremt mye, de gjør en større forskjell enn man kan tenke seg. Jeg bruker noen ganger la mer kremen som ren krem før jeg legger foundation eller så blander jeg en liten dæsj i foundation direkte. Mac sin strobe krem bruker jeg på samme måte, denne bruker jeg også som highlight alene på kinnben, nese og litt over leppe. To gode produkter som kan brukes til flere områder. Om jeg er på reise og skal gå med bare legger så kan jeg også gjerne blande en dæsj i bodylotion jeg smører på bena, dette gjør benene litt penere.

4 Comments

  1. Hvor er krølltangen din fra?

    1. benedicthe

      Fra rapunzel 🙂

  2. Hva heter la mere kremen? Vanskelig å se på bildet😊

  3. Kjekt om du hadde svart her inne på siden din👌🏻

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *