ENKEL GLØD HVER DAG

 

 

Dette er to produkter jeg bruker ekstremt mye, de gjør en større forskjell enn man kan tenke seg. Jeg bruker noen ganger la mer kremen som ren krem før jeg legger foundation eller så blander jeg en liten dæsj i foundation direkte. Mac sin strobe krem bruker jeg på samme måte, denne bruker jeg også som highlight alene på kinnben, nese og litt over leppe. To gode produkter som kan brukes til flere områder. Om jeg er på reise og skal gå med bare legger så kan jeg også gjerne blande en dæsj i bodylotion jeg smører på bena, dette gjør benene litt penere.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • J
  February 15, 2019

  Hvor er krølltangen din fra?

  • benedicthe
   February 21, 2019

   Fra rapunzel 🙂

 • Rita
  February 19, 2019

  Hva heter la mere kremen? Vanskelig å se på bildet????

 • Rita
  February 19, 2019

  Kjekt om du hadde svart her inne på siden din????????