FRESH LUNSJ

Oslos fresheste lunsj får du på Oslo Raw, dette er altså så godt at jeg skulle ønske jeg kunne spist her daglig. Som mange vet elsker jeg og spiste Lett sine salater, og tar de alltid med med i vesken på farten. Men om jeg har tid og mulighet setter jeg meg ned og nyter denne deilige lunsj komboen med både kake, knekkebrød og smoothie bowl! Namn.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️