EN NY INDISK STREET FAVORITT

Forrige uke testet jeg og Egor ut en ny indisk Resturant, Listen to Baljit som ligger pΓ₯ Solli plass. Jag hadde lyst pΓ₯ heeele menyen og kan melde om at jeg digget maten sΓ₯ masse at jeg har booket bord der allerede denne uken igjen. Vi hadde en indisk pannekake med masse sauser og ulike smaker til forrett, etterfulgt av Β det vi alltid bestiller, biff tikka og chicken tikkamasala. nam.

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming πŸ‘€

Weekend is coming πŸ‘€

Ad: Jean Paul sin vΓ₯rkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! πŸ¦šβ˜€οΈ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vΓ₯rkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! πŸ–€

Whatever is good for your...

πŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈ

πŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈ