PERFECT MATCH- DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE FOUNDATION

ANNONSE

Jeg har brukt Esteé Lauder Double Wear Stay-In-Place foundation for flere år siden, og har nå gått tilbake til denne gode gamle klassikeren. Jeg er en stor tilhenger av foundation som er enkel å påføre, gir god dekk og en fin glød. Jeg kan med trygghet si at Double Wear Stay-In-Place foundation ikke skuffer på noen punkter. En annen god egenskap er også at dette er en long wear foundation som sitter i opp til 24 timer uten at den føles tung eller kladdete på huden. Den er rett og slett så lett og behagelig at det føles ut som en fuktighetskrem med farge.

Esteé Lauder Double Wear Stay-In-Place foundation har også egenskaper som at den er vannfast, som passer godt inn i min hektiske hverdag med to små barn. Jeg er rett og slett ikke bekymret for at foundationen skal renne om jeg er ute i snøen eller regnet inn og ut med barna i armene. Foundationen er også oljefri, noe som passer min hud PERFEKT ettersom jeg har slitt mye med urenheter og fet hud i årevis. Med Double Wear stay-in-place foundation får jeg en matt overflate som allikevel gir huden en boost og glød.

Tenk at Esteé Lauder nå lager Double Wear Stay-In-Place inneholder solfaktor 10 og finnes i hele 60 forskjellige nyanser og farger. De tilbyr nøytrale, kjølige og varme undertoner og går fra helt lyse til mørke farger. Jeg bruker fargen som heter BUFF akkurat nå.

Jeg liker å helle ut litt på hånden så fordeler jeg dette utover ansiktet før jeg heller ut mere av foundation flasken, dette er lurt for å unngå å ta ut for mye på en gang. Deretter påfører ved å fordele foundationen med en foundation børste og børster deretter jevnt ut over hele ansiktet. Jeg liker å klappe litt over huden med fingertuppene når jeg er ferdig å legge foundationen, dette er for å unngå børstemerker. Om jeg har en dårlig periode med utbrudd i ansiktet legger jeg foundation i ett ekstra lag på de utsatte områdene. Jeg liker også å legge litt ekstra under øynene for da behøver jeg ikke å bruke concealer.

Under viser jeg før og etter bilde. Det øverste bildet er uten foundation hvor du kan se både pigmentflekker og urenheter mere tydelig mens på det nederste bildet ser du hvor fin huden blir med kun ett lag av Esteé Lauder Double Wear Stay-In-Place foundation. Jeg føler meg så fin med kun en så enkel look at jeg fint går uten noe mere sminke til hverdags.

Du finner Esteé Lauder Double Wear Stay-In-Place foundation I alle nyanser her!

“Not hiding behind it, foundation should empower you or feel your best in your skin”

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.