GREEN SHADOW

Mange har spurt meg om min grønne øyenskygge. Dette er en farge meg mener er super fin til alle øyenfarger og fremhever øynene litt ekstra for de med grønt/brunt. Jeg har lagt min elsk på Esteé Lauder sin grønne skygge i farene Nummer 06. Jeg syntes den er kjempe fin å legge litt kraftig i flere lag for skikkelig effekt på øynene.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...