VINTAGE EARRINGS

 

Ett av mine favoritt par med øredobber er disse vintage Chanel øreklipsene. Jeg er like redd hver gang jeg bruker de (da jeg tidligere har mistet øreklips). Så tenkte kanskje det er mulig å sette på en vanlig nål bak øredobben i tillegg? Noen som vet om dette er mulig ? Så innmari kjipt om de faller av i farten! 🙂

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Helg og barnefri 💃🏻 takk til verdens snilleste mormor som har miniene ♥️🎈

Helg og barnefri 💃🏻 takk...

Glitter is my favourite color ✨

Glitter is my favourite color...

TGIFD

TGIFD

Ad: Jeg kan nesten ikke vente med å dele denne Joifulle nyheten fra Joico med dere ✨🎉. Her kommer en liten teaser! @joiconorway #joiconorway

Ad: Jeg kan nesten ikke...

Cashmere season 🔛

Cashmere season 🔛