VÅKNE OPP TIL EN NY GLØD

 

Jeg vet at Esteé Lauder sin Advanced Night repair serie er en del av mange din kvelds rutine, min egen inkludert. Jeg kan huske denne har stått på baderomshyllen til min mor fra jeg var en ung jente og den har blitt brukt av generasjoner. Jeg har selv kommet i en alder hvor jeg er opptatt av å ta vare på huden og ønsker selvsagt at huden skal ha en ungdommelig glød så lenge jeg kan det. Jeg har derfor lagt til ett Esteé Lauder Advanced Night Repair serum og øyekrem i hudpleierutinen min hver kveld.

 

En god hudpleie rutine både morgen og kveld er svært viktig for å at huden skal kunne jobber og repareres. Min kveldsrutiner består av en god rens for å fjerne smuss, skit, sminke og forurensning fra huden som jeg tar med meg i løpet av dagen. Deretter benytter jeg Esteé Lauder Micro Essence Toner for å klargjøre huden for produktene som jeg legger på. Jeg legger ett tynt lag med Esteé Lauder Advanced Night Repair serum i hele ansikt og hals. Serumet er veldig lett og behagelig på huden og trekker raskt inn, dette gjør at jeg ikke opplever følelsen av masse produkt i ansiktet. Jeg Avslutter med ett lag med Esteé Lauder Advanced Night Repair Eye som lysner øynene og gir ett mere våkent blikk. Det er viktig å ikke påføre øyekremen for tett øye da dette er en nybegynner feil mange gjør, hold ca 1-2 cm avstand rundt øyet!

 

 

Essteé Lauder Advanced Night Repair serumet er grundig testet og dokumentert igjennom en årrekke på ulike aldere og etnisiteter. Jeg vil påstå at det er ett vidunderserum på krukke, huden blir rett og slett glattere ved at linjer reduseres og fukten økes. Esteé Lauder Advanced Night Repair serum har en helt egen evne til å maksimere hudens naturlige fornyelse i løpet av natten med den eksklusive Chronolux teknologien.

Essteé Lauder Advanced Night Repair øyekrem booster fukt til øynene i hele 24 timer. Kremen gir en ny glød til øynene, jeg blir mindre hoven og opplever at tøtthetslinjene ikke er like synlige. Kremen inneholder beskyldende ingredienser slik at forurensing ikke skal trekke inn i huden. Øyekremen inneholder også teknologien Chronolux som gjør at huden rundt øynene repareres og styrkes over natten. Jeg elsker hvor lett og behagelig øyekremen legger seg på huden. Jeg må innrømme at jeg også benytter en liten touch av denne på dagen om huden er ekstra tørr slik nordisk hud kan være i vintermånedene, en dråpe av kremen gjør virkelig susen selv under makeup på dagen.

 

Du finner både øyekremen og serumet fra Esteé Lauder HER.

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • rita
  July 9, 2019

  Hei. Hvor er det smykket som du har helt opp i halsen fra?

  • benedicthe
   July 31, 2019

   Hei dette er 30 år gammelt og arvet av min mor. <3