GRØNT TIL KJØKKENBENKEN

Jeg tror en av de beste tingene jeg gjør i uken er å handle friske blomster, jeg elsker å ha friske planter som kan gir huset en varme og personlighet. Jeg syntes også det er så mye nytt hele tiden og funnet ett par matte grønnplanter som er så fine som jeg har på spisebordet nå. Gøy med litt nytt liv i hus nå som våren er her.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...