STAYIN IN, OR GOING OUT ?

 

The night is yours!!

Enten du er en person som liker gå ut eller ta en rolig kveld hjemme er natten din. Hvis jeg skal snakke for meg selv elsker jeg begge deler. Og som den heldige ambassadøren jeg er for Esteé Lauder har jeg fått teste og blitt kjent med deres store utvalg av produkter fra dag til kveld.  Esteé Lauder tilbyr alt du trenger fra dag til kveld. Enten du er i humør til å en gøy jentekveld eller om du blir hjemme og nyter kvelden med den fantastiske ansiktsmasken, Nightwear Plus 3 Minute Detox Mask eller Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask til hele ansiktet eller Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask til under øyne som virkelig redder en sliten hud som trenger en rask og effektiv glød.

 

 

Her finner du  Nightwear Plus 3 Minute Detox Mask

Her finner du Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask

Her finner du Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask

Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask bruker jeg utelukkende gang jeg skal noe også på dager jeg føler meg ekstra trett eller hovere under øynene. Øyemasken jobber effektivt med å tilføre rikelig fukt, som med målrettet bruk vil minske de tidlige synlige aldringstegnene vi kan se på huden og særlig rundt øynene. Altså den perfekte masken for å bli hjemme men utvilsomt en vinner og ett beautyhack om du skal gå ut og før du legger make up.

Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask er ett must have og jeg kjøper den alltid med meg når jeg er ute å reiser.

Jeg kan ikke gå en dag eller natt uten Esteé Lauder Advanced Night Repair Serum, og når jeg skal noe spesielt tar jeg alltid ett ekstra lag med serumet for å få en ordentlig plumped hud med masse fukt og glød.

Beautyhack

Når jeg går ut og all sminken er slik den skal så tar jeg en dråpe Esteé Lauder Advanced Night Repair Serum og fordeler godt i hendene og klapper over huden i hele ansiktet. Dette gjør at sminken legger seg ekstra fint og du får en ny glød til huden og du slipper at sminken legger seg i de fine tørrhet linjene. Dette trikset elsker jeg når jeg er på reise og det er helt genialt når man ikke har innledning til å ta med så mange ulike produkter. Jeg skal også å være nøye å bruke denne i løpet av sommeren som er helt gull etter lange dager i solen, den bekjemper tørr og dehydrert hud umiddelbart.

Du finner Esteé Lauder Advanced repair serum her.

 

 

Det var så stas å få reise til Milano med Esteé Lauder for å ta del i det store eventet The Night Is Yours. Å få være ambassadør for ett av markedets ledende brand med ett sortiment som kan tilby alt du trenger til huden er veldig stort. Jeg kan nesten ikke tro at  Esteé Lauder lanserte sin første Night Repair helt tilbake i 1982 og siden da er produktet videreutviklet og bestselgeren i sortimentet. Og nå er en av mine absolutte favoritter på baderomshyllen.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Ingrid
  September 1, 2019

  Hvor er kjolen fra?????

  • benedicthe
   September 2, 2019

   Rotate <3