APEX TEMPLE COURT HOTEL

 

 

Jeg elsker å reise og en av mine favorittbyer er utvilsomt London. Vi har bodd på freshe og sentrale hoteller og har også bodd i dette området av byen tidligere. Jeg syntes allikevel det er gøy å teste ut andre hoteller og få enda flere nye favoritter. Jeg er så glad for at Love Great Britain.no kunne hjelpe med å finne både hotell, restauranter og nye opplevelser. Jeg elsker hvor oversiktlig, fin og inspirerende LoveGreatBritain sin web side er. Her er det så innmari mange fine steder som kan være spennende å teste ut ved fremtidige besøk. Jeg har også lyst å prøve meg på helt andre destinasjoner enn London som feks Edinburgh. Det er så mange muligheter!

Tilbake til det fine hotellet jeg bodde på i London så var dette virkelig en liten perle midt i sentrum. Hotell Apex Temple Court er en god blanding av klassisk og moderne som er veldig lekkert. Bakgården og hagen til hotellet er helt perfekt på denne tiden av året og jeg kunne se at dette var ett sted for afterwork med musikk og god stemning på ettermiddagene. Jeg skulle gjerne hatt ett par dager ekstra her for å nyte denne fine plassen og ikkeminst den gode og freshe maten litt til. Så jeg skal definitivt tilbake enten om det blir her eller om jeg skal teste ut ett av de andre fine Apex hotellene som ser veldig fristende ut.

Sjekk også ut de fine tipsene Love Great Britain har hvis du skal til London i nærmeste fremtid.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.