HELGE LUNSJEN

Ett av mine absolutte yndlingsteder å legge en hyggelig helere lunsj eller middag er på Girotondo på Youngstoget. Jeg har sagt det før og må si det igjen, maten, vinen og servicen er helt prima. Det er kun italienere som driver dette stedet og det er absolutt byens beste pizza som serveres. Om du er her en sen fredag eller lørdag kan jeg garantere en helt spesiell stemning med masse gjester og skjønne ansatte.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️