BØLGEFIN

Jeg elsker å gå til frisøren og føler meg alltid ekstra fin etter dette og jeg synte sin frisør gir meg så fine bølger. Jeg har i hele sommer gått med håret i en topp og syntes det er litt godt å komme tilbake til hverdagen hvor jeg kanskje pynter meg litt mere enn i ferietiden. Jeg har tidligere laget video på hvordan jeg selv krøller/bølger håret mitt og tenker kanskje at det ville vært moro å laget noe slikt igjen? Så kan jeg legge under høydepunkter så dere lett finner mine “how to” enkelt og greit ! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Anita
    August 20, 2019

    Kan jeg spørre om hvor overdelen er ifra? Hilsen Anita

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️