ZEN WEEKEND

 

Det perfekte stedet for en weekend get away! Med en hverdag som stort sett blir veldig rutiner og man gjør det samme stort sett hver dag er det godt med litt avbrekk og jeg tok en weekend på Farris Bad og det byr på fullstendig zen og ro i sjela. I de fine spa omgivelsene med vakker sjøutsikt og spennende sauna ritualer. Dette var en helt ny opplevelse for meg og jeg tror alle har godt av å ta ett lite avbrekk og skjemme bort seg selv litt.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...