DET FINESTE UNDERTØYET

ANNONSE

Rabattkode til MyMuse lengre ned i innlegg.

Sort BH finner du HER, truse finner du HER

 

Kimonoen min finner du HER.

 

Nude BH finner du HER og truse HER.

 

Jeg elsker at vi går inn i en ny sesong og litt kaldere dager, høsten er så fin på mange måter! Med ny sesong syntes jeg det alltid er digg å bytte ut litt gammelt og slitt med noe nytt og fresht, spesielt i undertøys skuffen. Jeg har funnet to fine sett som jeg likte ekstra godt i MyMuse sitt store utvalg. Jeg syntes det er fint å kunne bytte mellom lyst og sort ettersom hva jeg har på meg, under en hvit topp/tshirt er denne nude tonen helt perfekt, just sayin!

MyMuse har ett størrelses utvalg som ikke ligner mye annet, det finnes faktisk noe for alle fasonger. Hvor fantastisk er ikke det? De har også en veldig fin guide som du bare kan måle og enkelt finne ut hvilke størrelse som passer deg aller best. Det er også veldig enkelt å bytte med fri frakt og retur om du ikke er helt fornøyd med størrelsen du har valgt.

Å kjøpe undertøy i god kvalitet er noe jeg setter mere og mere pris på med årene, det holder mye lengre og bedre fordi kvaliteten er veldig god. Spesielt BHer holder fasongen og holder brystene mye mere på plass enn hva jeg hvertfall har vært borti før.

Visste du at MyMuse også fører de fineste Loungekimonoene og Lounge settene også, perfekt for litt kaldere høst morgninger? Jeg elsker å stå opp om morgenen å slenge på meg tidenes fineste og mest behagelige kimono til morgenkaffen. Ikke bare er den digg å ha på seg men den ser jo superfresh ut på. Det er jo litt hyggelig for mannen min ? Så nå er det vekk med min utslitte nattskjorte og inn med lekkert loungetøy. Dessuten er kimonoene så fine at de fint kan brukes til fest også.

 Kimonoen min finner du HER.

MyMuse leverer hjem i løpet av 1-3 dager, noe som alltid er en liten bonus når man har bestilt noe man gleder seg litt ekstra til.

Jeg gir deg 20% på hele nettbutikken ved bruk av rabattkoden BENEDICTHE20 

 

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.