JOICO JOIFULL GIR DET VILLESTE VOLUMET TIL HÅRET

 Jeg har oppdaget min all time favorite hårserie fra Joico- JOIFULL ✨ . Den gir meg tidenes volum og glansfullt hår. 💇🏽‍♀️

GIVEAWAY PÅ INSTAGRAM

Joifull kommer i salong i januar, men jeg gir bort ett sett til deg og din venninne allerede nå. Tag en venninne på min siste Instagram post som trenger litt JOI og følg @joiconorway for å være med i trekningen. 🎉 Jeg trekker to venninnepar som vinner hvert sitt JOIFULL sett søndag 1. des 🎊 #joiconorway

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

mine 💙

mine 💙

Ad: Årets eksklusive skikolleksjon fra @jeanpaul_norge finner du nå på bloggen min 🏂❄️ se hvordan plagg både jeg og Egor kan bruke om hverandre pluss andre lekre pieces! #jeanpaulnorge

Ad: Årets eksklusive skikolleksjon fra...

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w