JOICO JOIFULL GIR DET VILLESTE VOLUMET TIL HÅRET

 Jeg har oppdaget min all time favorite hårserie fra Joico- JOIFULL ✨ . Den gir meg tidenes volum og glansfullt hår. 💇🏽‍♀️

GIVEAWAY PÅ INSTAGRAM

Joifull kommer i salong i januar, men jeg gir bort ett sett til deg og din venninne allerede nå. Tag en venninne på min siste Instagram post som trenger litt JOI og følg @joiconorway for å være med i trekningen. 🎉 Jeg trekker to venninnepar som vinner hvert sitt JOIFULL sett søndag 1. des 🎊 #joiconorway

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Looking in to the weekend like 😎💫

Looking in to the weekend...

My VALENTINE ❤️❤️❤️❤️ @egorfilipenko

My VALENTINE ❤️❤️❤️❤️ @egorfilipenko

A lovely lunch spot! 🌺👉🏽up on the blog!

A lovely lunch spot! 🌺👉🏽up...

Ad: GIVEAWAY 👀⚡️. Jeg gir bort to par box freshe sneakers fra @jeanpaul_norge til to heldige følgere!! Tag to venner og følg @jeanpaul_norge og jeg trekker to heldige den 23 februar ✨🎊👯‍♂️. #jeanpaulnorge

Ad: GIVEAWAY 👀⚡️. Jeg gir...

t a x i  life 🙋🏽‍♀️🚕

t a x i life...