JOICO JOIFULL GIR DET VILLESTE VOLUMET TIL HÅRET

 Jeg har oppdaget min all time favorite hårserie fra Joico- JOIFULL ✨ . Den gir meg tidenes volum og glansfullt hår. 💇🏽‍♀️

GIVEAWAY PÅ INSTAGRAM

Joifull kommer i salong i januar, men jeg gir bort ett sett til deg og din venninne allerede nå. Tag en venninne på min siste Instagram post som trenger litt JOI og følg @joiconorway for å være med i trekningen. 🎉 Jeg trekker to venninnepar som vinner hvert sitt JOIFULL sett søndag 1. des 🎊 #joiconorway

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...