FRINGES

Det kommer inn så mange forespørsler på dette settet som mange tror er en kjole, det er nemlig ett sett med to deler. Settet er fra butikken Koutoure. Så ett superfresht bilde på instagram hvor det var en kremfarget strikkagensere til. Det var en perfekt kombo som jeg må teste ut neste gang det skal brukes.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

🎄 #christmasiscoming

🎄 #christmasiscoming

Ad: På bloggen finner du mine favoritter fra @jeanpaul_norge sin eksklusive Ski Capsule Collection som nå er i butikk ⛷🎿 ❄️ En av tingene jeg digger ekstra mye med Jean Paul er de gode kvalitetene og klassiske designene som varer år etter år 🖤❄️. #jeanpaulnorge

Ad: På bloggen finner du...

Power suit!w

Power suit!w

Leg day 🤞🏼

Leg day 🤞🏼

p u f f ❄️

p u f f ❄️