THE PERFECT HOLIDAY GLOW

Annonse

JULENS DIGGESTE RABATTKODE LENGRE NED I INNLEGG!

Det er en ting som jeg ikke får nok av og det er en fin glød i huden. Jeg er den første til å innrømme at huden min har blitt skikkelig påvirket av endringen fra sommer til vinter, jeg har vært kjempe tørr og fått masse utbrudd av urenheter i ansiktet. Derfor er jeg ekstra nøye på å ta vare på huden så godt jeg kan i disse vintertider.

Det er ingen hemmelighet at en god runde med spraytan gir en kjempe fresh look som også får huden til å gløde litt ekstra. Selv sprayer jeg huden med Sunspa Chockolate i kombinasjon med Sunspa sin selvbruningsmousse. Sprayen er superenkel å bruke/påføre. Selv foretrekker jeg å ta på denne på kvelden før eg dusjer om morgenen for best resultat. Om jeg får enkelte områder med mørkere partier går jeg bare over med påføringshansken ekstra på disse punktene.

Ett lite must før du starter med Sunspa sin selvbruning er å skrubbe huden veldig godt, deretter påfør litt fuktighetskrem på albuer, knær, hender og føtter som ofte er tørrere en andre deler av huden. Dette hjelper til å gjøre brunfargen ekstra jevn og fin.

Sheet masks er en av mine guilty pleasures som jeg ikke klarer meg uten. Dette er hudens beste quick fix, som gir en glød utenom det vanlige. Jeg bruker Patchology sine masker og denne julen trenger jeg ekstra fukt og. bruker Hydrate masken og Illuminate masken for det perfekte underlaget før makeupen skal legges.

THE MASK

Det som gjør at jeg får det optimale resultatet med sheetmaskene fra Pathology er YSFS Cover Up Mask. Masken er genial siden den kan brukes om og om igjen, denne skylles bare i vann så er den god som ny. Jeg legger den gule masken over den Sheet masken jeg ønsker for huden min og lar den sitte på rundt 20 minutter. Dette gjør at fuktigheten og produktet trekker mye dypere i huden, gir ett bedre resultat og du får den optimale gløden. Den er rett og slett ganske genial da den har fester bak ørene og kan brukes mens du sover, lager mat bretter klær eller gjør andre praktiske ting.

YSFS har ett par andre godsaker som er verdt å teste ut, nemlig GUA SHA og en massasje face roller som gir ansiktet en bedre blodsirkulasjon og gir en glattere/jevnere hudoverflaten. Det gjelder å få dette inn i en del av hudpleierutinen eller kveldsrutinen, etter feks tannpuss. Selv bruker jeg den mest når jeg ser på tv eller serier på kvelden. Det er kjempe deilig og behagelig å gir en fin boost til huden. Ett lite tips er å legge denne i kjøleskapet så den er kald, da er det ekstra godt og forfriskende å bruke den i ansiktet.

RABATTKODE

Ved bruk av rabattkoden JUL30 får du hele 30% på alle produktene hos Selvbruner.no HER!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.