STAYCATION

AD

I forrige uke hadde jeg en liten staycation hos First hotel & suites Oslo West som jeg også har vist tidligere. Hotellet har en rekke spennende og freste rom så syntes det er gøy at det er en litt ny opplevelse å komme inn dit fra gang til gang. Rommet jeg hadde denne gangen var litt Emre moderne og litt strammere i stilen, men herregud så fint. Ett lite tips for både mammaer eller par er å ta seg en natt eller to utenfor husets fire vegger for å få ett pusterom. Jeg henter inn masse inspirasjon av å få noe annet å se på enn akkurat hjemmet vårt da jeg stort sett jobber fra våres egen stue. Har du ikke tatt turen innom First hotel & Suites Oslo West enda så er dette en liten perle å besøke!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.