SPICY TOMATO PASTA

Dette er pastaretten vi spiser minst to ganger i uken! Altså- så digg!

Dette trenger du for å lage retten:

-Linguine pasta (min favoritt)

-6-8 hvitløksfedd

-1 pakke freshe cherrytomater

-1 bunt med basilikum

-1-2 ferske chili

-1 pk bacon

-parmesan til topping

Kok opp en stor kjele med vann og tilsett en klype salt, la vannet koke opp før du tilsetter pastaen. Hakk opp alle ingredienser etter egen preferanse. 

Start å varme olivenolje i en stekepanne, stek opp bacon til det er ferdig, hell av bacon i en skål og la pannen være slik den er for å beholde smakene. Deretter tilsetter du hvitløk, dette kan stå å frese sammen til hvitløken er gylden. Chilien kan tilsettes samtidig som hvitløk eller etter hvitløk, dette avhenger hvor spicy du liker, vi tar den oftest mot slutten. Samtidig som chilien tilsettes kan du hive en god neve hakket basilikum i pennen og deretter en pakke tomater som er delt i to- dette står bare å godgjør seg . Smak til med salt og pepper. Hell til slutt over pastaen som er kokt al-dente i sausen og vend om. 

Serveres med fersk revet parmesan og basilikum på toppen! 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.