DOUMO

Mitt absoulutte favorittsted hvor jeg bare kan bli stående er definitivt Duomo kirken i Milano. Jeg syntes det er så himla vakkert at jeg blir aldri lei. På denne lille svippturen til Milano har jeg rukket å hente inn masse deilig inspirasjon og jeg skal dele litt mere goodies med deg her på bloggen fra oppholdet!

Jeg tenker å få lagt ut litt produkter denne uken da det er så mange som spør om både hud og hårproduktene jeg benytter. Er det noe spesifikt du vil se så meld det gjerne inn her eller på instagram. Noe av det mest etterspurte er bla leppefarger, bronzer og wet look produkter. Så dette skal jeg få vist deg ila kort tid.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Stina
  January 27, 2020

  Ønsker å se hudpleierutinen din ?

  • Benedicthe
   January 28, 2020

   skal få laget dette <3