LIPS LIPS LIPS

Mine leppefavoritter gΓ₯r stort sett i samme fargenyanser og de som jeg har liggende i vesken og bruker fast ser du her. Clarins sin lipliner nr 02, Clarins sine leppestifter i fargene 751 og 758. Mac sin leppestift heter Oh, yes baby! Samt en skikkelig godsak fra Kiko som jeg alltid handler nΓ₯r jeg er pΓ₯ reise, nr 101. Skikkelig god og mitt beste budsjetttips til leppene.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming πŸ‘€

Weekend is coming πŸ‘€

Ad: Jean Paul sin vΓ₯rkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! πŸ¦šβ˜€οΈ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vΓ₯rkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! πŸ–€

Whatever is good for your...

πŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈ

πŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈπŸ’‡πŸ½β€β™€οΈ