PRODUKTER MOT URENHETER

Jeg har som mange vet hatt utfordringer med akne og urenheter fra jeg var ganske så liten. Dermed er gode produkter og rutiner ett must for min hud. Diss produktene jeg anbefaler nå er ut i fra egen erfaring etter å testet mye noe av det som har hatt mest effekt. Jeg renser hver morgen og kveld med Dermalogica sin rens for å bli kvitt all skit i porer og ikke minst make up rester. Deretter bruker jeg age Bright serumet fra Dermalogica som er effektivt på en uren hud i kombinasjon med Eli Duo (denne er på resept far legen- men allikevel ett godt tips for deg som sliter med utbrudd) den gjør rett oss lett at huden ikke tillater at bakteriene som skaper kviser gir utbrudd. Ved bruk av slike produkter kan man bli tørr og det er viktig med fukt, derfor kan jeg tipse om Babor sitt beste fukt serum som gir en sinnsyk boost og glød . Jeg anbefaler selvsagt i tillegg til dette å ha en god fuktighetskrem som passer din hudtype til daglig bruk, men her er det ganske individuelt hva hver enkelt liker og det er viktig å ikke ha så mye oljer da dette kan fremprovosere mere talg og urenheter i huden.

Dette var noen kjappe tips om hva som funker for meg og håper det kan hjelpe andre som også syntes det er vanskelig å finne de rette produktene for nettop slike utfordringer! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️