BOXFRESH GIVEAWAY

ad

Om du ikke har fått med deg min rykende ferske giveaway på Instagram, minner jeg nok en gang på det her. Innlegget med dette bildet finner du i min instafeed og det er bare å tagge to venner samt følge @jeanpaul_norge så vil jeg trekke to heldige som snart kan tusle rundt i nye boxfreshe sneakers denne våren.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Its friday 🎊🎊🎊

Its friday 🎊🎊🎊

Weekend is coming 👀

Weekend is coming 👀

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon har endelig kommet og jeg viser dere denne freshe lightweigth jakken med tre ulike looks. 🌿 Den funker rett og slett til alt! 🦚☀️ @jeanpaul_norge #jeanpaulnorge

Ad: Jean Paul sin vårkolleksjon...

Whatever is good for your soul, do that! 🖤

Whatever is good for your...

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️

💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️