BOXFRESH GIVEAWAY

ad

Om du ikke har fått med deg min rykende ferske giveaway på Instagram, minner jeg nok en gang på det her. Innlegget med dette bildet finner du i min instafeed og det er bare å tagge to venner samt følge @jeanpaul_norge så vil jeg trekke to heldige som snart kan tusle rundt i nye boxfreshe sneakers denne våren.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...