PT GIVEAWAYS

AD

GIVEAWAY PÅ MIN INSTAGRAM FEED🏋🏽‍♀️.

Siden det var så god respons og veldig gøy sist gir vi igjen bort 2 PT-timer, til 2 personer på @optimaltrening med meg og min PT @mengstad med mulighet for å fortsette treningen med en god deal. 💪🏼 For å delta må du følge meg, min PT @mengstad og tagge en venn de vil trene sammen med. Vinner trekkes 15 mars 👊🏼👊🏼👊🏼

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Denim day 🦋

Denim day 🦋

All time favourite - crispy white shirt 🤍

All time favourite - crispy...

🖤🤍

🖤🤍

q u i c k f i x 👉🏼

q u i c k...

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort to gavekort- verdi 1000,- til to heldige følgere. Tag en venn eller to 👯‍♀️ og følg @sostyle.no 🖤 nettbutikken er fylt opp med masse freshe vårnews og jeg gir også mine følgere 20% på hehe shoppen ved bruk av Rabattkode BYB20 🦋 @sostyle.no

Ad: GIVEAWAY!! Jeg gir bort...