LANGE DAGER

Dagene blir lange i disse hjemmesider, jeg prøver å glede meg over små ting som at det er sol ute, at vi har to friske barn og at våren nærmer seg med stormskritt. Jeg prøver også å ta en dag av gangen å ikke tenke for langt frem, for det er jo litt rart å ikke vite noe om tiden fremover. Mange av dere har spurt om hvilke app vi bruker til barna, og begge våres like veldig godt Salaby som er en morsom læreapp. Dette er genialt for å kunne bruke hodet litt ekstra på noe annet enn bare lek og krangling.

Slenge gjerne inn andre tips til lapper, sider som er relevante for de minste !

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Merete
    March 19, 2020

    Hei du vakre! Hvor er den gull ringen med hvit perle på kjøpt?