BASIC PERFECTION

Nå skal jeg gi dere ett aldri så lite budsjett tips igjen, jeg har funnet livets shirt med skulderputer, denne er bare så sjukt fin i passformen med litt lange shirt ermer. Jeg fant disse på HM og kjøpte den i både grå og sort.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Maren
    May 8, 2020

    Så kule 😍 må ha! Hvilken str tok du i dine for å få de oversized?

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...