NEW DETAILS

Endelig er sofaen vi kjøpte hos Alton & Heim i vår kommet på plass, jeg tenkte å vise en liten sneakpeak av dette selvom vi mangler nye lounge bord og spisebord, leveranser har tatt mye lengre tid enn forventet pga Covid19 og dermed har vi måtte sette litt prosjekter på vent. Jeg syntes i allefall det gjør seg med litt lysere toner i heimen, ettersom huset er ganske så lite så er det blitt mye mere luften etter vi har byttet ut mørkt med lyst. Jeg kan også tipse om at Alton & Heim har ett har ett sykt bra utvalg av freshe sofaer og andre møbler til veldig gode priser sammenlignet andre merker, derfor valgte vi å gå for nettopp denne modellen. I forbindelse med endringene i heimen vi jeg oppdatere så raskt alt er på plass.

Bildet i bakgrunn er forresten fra Artoom og dette var noe av det første jeg kjøpte, selv før vi var i gang med endringene, for jeg falt helt pladask for det 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Merete
    August 22, 2020

    Lekkert?Hva heter fargen på veggene?