BEDROOM UPGRADE

Annonse

Jeg gir deg nå 30% på alt fra Desenio, RABATTKODE lengre ned i innlegg!

Jeg er overlykkelig over at vi har fått malt store deler av huset denne sommeren, selvom det er mye som gjenstår er i allefall soverommet fresht slik jeg ønsker og veggene er prydet med nye favoritter fra Desenio. Jeg har gått for hvite trerammer som er ganske disker mot de hvite veggene på soverommet.

Desenio har ett enormt utvalg av lekre posters og rammer som kan passe inn i ett hvert hjem. Og det var ingen tvil om at disse fine nyhetene skulle på pryde vårt soverom.

DESENIO.NO

Hvor fresht ble ikke dette på veggene? Jeg er superfornøyd med å våkne opp til disse fine bildene hver dag. Desenio er helt rå på posters, rammer og annet som kan henge på veggene i hjemmet, feriehus, hytter etc. Det er også veldig gøy at det kommer jevnlig lekre nyheter og de er svært gode på å oppdatere utvalget sitt. I nettbutikken er det en hel haug av lekker inspirasjon å finne med alt fra sammensetninger til størrelser, farger etc. Her kan man leke seg med ulike varianter og bytte ut etter hva som passer til stylingen man ønsker.

RABATTKODEN BENE30 GIR DEG 30% PÅ DESENIO.NO

Koden er gyldig fra 18-20 aug. Og gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters. Håper dere blir inspirert til litt nytt på veggene nå ! ♥

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.