SUMMERTABLE

Jeg får mange spørsmål ang borddekking, vasene våre og serviset vårt så tenkte å vise min enkle sommerlige borddekking som jeg hadde her for noen dager siden. Jeg liker å sette frem tallerken selvom vi kanskje serverer maten på tallerken rett og slett fordi det ser veldig hyggelig og fresht ut. Og når det gjelder dekorering så er det ikke alltid nødvendig å styre for mye. Jeg satt bare noen rester fra en større bukett vi hadde i to små vaser og la på stoff servietter med blomstermønster. Med blanke glass og vaser er det lett å tilsette akkurat de farger og den pynten man måtte like til ulike anledninger.

Rosendahl// Service. Holmegaard// Glass og lav vase. Jotex// Høy vase Kid Interiør// Servietter. Hardangerbestikk/ Bestikk

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.