HIPP HURRA FOR 17 MAI

Inneholder annonselenke

Årets 17 mai pynt ble riktig så enkel, i små flasker fra Ikea, og blomster fra parken borti gata!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minste skatten er så heldig som har fått verdens skjønneste hjemmestrikket bundad, mens Theo har bunad fra Name It, som jeg kan anbefae til alt bunadstilbehør, nydelige små barnebunader, luer, sokker, strømper etc. Har alltid syntes det er dårlig utvalg andre steder før jeg tittet innom her når Theo var mindre:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKliner for Norge!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 på rad i mega size! En hit på varme dager for de minste (eller største). Utrolig moro med Sprell som har så himla fine og morsomme leker med god kvaitet (ad).  Disse lekene kommer vi garantert til å bruke mye, og det morsomme kubbespillet skal vi få slengt litt på i helgen om været er med oss!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.