PÅFYLL PÅ LANGE DAGER

ANNONSE
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ingen hemmelighet at livet med to små barn er riktig så hektisk. Å skulle kombinere familielieliv, husarbeid, være kjærester og karriere på en gang kan være frustrerende i tidsklemma. Men for å holde energinivået oppe hele dagen så går det daglig en boks energidrikke. Battery  har nå kommet med med en NoCal variant i to ulike smaker, selv klarer jeg ikke velge for jeg liker de så godt begge to! Min morgen kan være veldig travel og det er ikke alltid jeg rekker kaffekoppen jeg trenger for å våkne oppi levering i barnehagen, da slenger jeg bare en Battery NoCal  i veska slik at jeg kan få en oppkvikker før dagens gjøremål og arbeid

Check it out!! ♥

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.