HELGEMODUS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deter så deilig med friske blomster i helgene når man er litt mere hjemme enn ellers. Jeg måtte bare kjøpe med meg disse perfekte nude pumpsene fra More Than Shoes som nå var på salg i tillegg. Ellers er jeg skikkelig høst snufsete og kroppen henger ikke helt med. Det er vel typisk for denne tiden av året! I allefall blir det deilig å bare nyte lørdagen med familien hjemme. Jeg skal slenge bena høyt, spise mågodt og ta ett velfortjent glass rødvin ♥

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
  • Caroline
    October 27, 2016

    I told my groadmnther how you helped. She said, “bake them a cake!”

  • ik ga de pu -erh thee proberen van het kruitvat ,heeft iemand hier ervaring mee??Het zijn zakjes dus geen losse thee .groetjes ellen