I MYK LAMMEULL

Forrige uke var jeg med teamet bak det norske merket Cedrico for å ta bilder av den nye høst kolleksjonen. Cedrico har kommet med en sidelinje “Cedrico Cuir” til merket som leverer de deiligste jakkene i myk lammeull. Jakkene er super god i passpormen og er i vevd lammeull som gjør at de er superlette og gode å ha på seg. Jeg er digger de varme jakkene som holder en varm hele høsten og vinteren. Det er også veldig bra at du kan kombinere jakkene både til by og fjell.

Du kan se hele kolleksjonen til Cedrico her

 

Du kan følge Cedrico på Facebook her. For inspirerende oppdateringer finner du også merket på Instagram her.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

g o o d  v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...