CRISPY HØSTVÆR

 

Fredag i forrige uke var jeg på fotohoot som jeg skal vise mere fra senere. Lunjen ble tatt ute i dette deilige høst været, jeg må bare i at høsten er så himla vakker. Å kunne nyte en matbit ute med den deilige crispy luften og kjenne solsteken varmer igjennom.

 

Jeg håper på flere slike dager utover høsten!

XoXo

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
 • rita
  September 21, 2017

  Hvor er skoene fra? kan du skrive det på bloggen.

 • Tone strande
  September 28, 2017

  Hei, hvor selges pels jakken i Vestfold? og hva er prisen?
  Hilsen Tone Strande

  • benedicthe
   September 29, 2017

   Hei, jakkene kommer ikke før i oktober, så må undersøke hvilke butikker som har tatt den inn 🙂 Jeg kan hvertfall fortelle at den kommer i webshoppen ila 1-2 uker 🙂