What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments
 • Oda Kinnerød
  October 25, 2017

  Så fint! Hvor er den gullrammen på bilde som henger i stuen fra? Håper på svar ????

  • benedicthe
   October 30, 2017

   Hei, den er fra Desenio 🙂

 • Kristine
  October 26, 2017

  Hei Benedicthe 🙂

  lurte på hvilken størrelse du har på de store svart/hvitt posterne dine på bildehylla ved kjøkkenbordet ditt? driver og bestiller posters selv, og får litt perspektiv på størrelser av å se inspobilder.

  og for et hjem du har <3
  til stor inspirasjon!!

  • benedicthe
   October 30, 2017

   Hei, de er 50×70 🙂 så hyggelig at du liker 🙂 Takk!

 • Victoria
  October 28, 2017

  Hei. Jeg lurte på hvilken veggfarge dere hadde i deler av stuen? Den mørke fargen altså:)

  God helg!

  • benedicthe
   October 30, 2017

   Den heter Aske 🙂

 • Laila
  December 18, 2017

  Hei, lurer på hvor den posteren er fra, og hva heter den? – dødsrå! 🙂

g o o d v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...