KK JUL

Julen nærmer seg igjen, tenk at det er kun 2 måneder igjen. Jeg elsker jul og alt som følger med den. I butikkhyllene nå finner du KK JUL hvor det er en fin julesak hvor du kan lese om våre juletradisjoner. Jeg deler også noen av våre tips for hva man kan gjøre for å gjøre julen bedre for flere enn vår egen familie. Jeg kan også si at magasinet er proppfult av fin juleinspirasjon som sikkert mange kan ha glede av!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • Ann-Kristin
  November 29, 2017

  Hei, ble så inspirert av bildene fra hjemmet deres KK Jul. Kan jeg spørre hvor sengeteppet er fra? Lekkert….:)

  • benedicthe
   November 30, 2017

   Hei, tusentakk!! fra Home & Cottage 😀

g o o d v i b e s 😎

g o o d v...

Livet her 🔝✔️

Livet her 🔝✔️

Summer is here ☀️👙

Summer is here ☀️👙

Det er fredag min venn!! 🎉 @lillianaasebo

Det er fredag min venn!!...

Ad: YSL sin ikoniske Touche Éclat har fulgt meg i en årrekke. ✨ Jeg viser mine måter å bruke dette fantastiske produktet på i min story og under mine highlights (link i story og bio) ✨💁🏽‍♀️ @yslbeauty @blivakker #yslbeauty #toucheeclat #blivakker

Ad: YSL sin ikoniske Touche...