CHARMING

 

Be CHARMING with Thomas Sabo

Er det noe som tar meg tilbake til da jeg var liten så er det charms armbånd, min bestemor har alltid hatt det fineste armbåndet med flere charms hengende rundt i gull og det er ingen hemmelighet at jeg alltid har ønsket meg ett selv. Det er noe med de små anhengene som gjør smykket ekstra lekent!

Jeg kan i allefall fortelle det at valgmulighetene hos Thomas Sabo sin Charm Club serie er uendelige. Det er så mange fine anheng at det nesten er vanskelig å bestemme seg. Jeg valgte anheng som gjenspeiler ting jeg liker i livet eller betyr noe ekstra for meg.

 

PSST!!! Fra imorgen 26.oktober og frem til 19. november får du med ett armbånd ved kjøp for over 1299 i butikk og i nettbutikken til Thomas Sabo.

 

XoXo

 

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • I a
  October 26, 2017

  Hvor er skjorta/kjolen fra? ????

  • benedicthe
   October 30, 2017

   Fra American Vintage 🙂