DEN NYE VOLVO XC40

  

Foto: Alva Thylén

Book en helaften på popup resturanten The Restaurant her. NB: Resturanten er kun åpen fra 25-28 oktober!

Jeg har de siste årene fått øynene ordentlig opp for bil og design! Nå er det nemlig en ny lekker Volvo som står høyt på ønskelisten. Nå lanseres den nye Volvo XC40, og  The Restaurant  stiller med mesterkokk Tom Victor Gausdal har laget en helt egen meny som er inspirert av nettopp den nye bilen. Du kan nyte både menyen og  på mellom 25-28 oktober.

Etter mange timer på kjøkkenet har mesterkokken satt sammen en 5 retters meny hvor hver rett representerer Volvo XC40 på ulike måter. Etter en fantastisk helaften med en nydelig bukett damer, en perfekt sammensatt meny og introduksjon av den splitter nye bilen kan jeg varmt anbefale en litt annerledes og veldig spennende kveld på The Resturant.

Bestill bord, se den nye bilen, opplev den deilige maten – her!

 

Da jeg først fikk se en smakebit og bilder av bilen digget jeg den, når jeg fikk se den i virkeligheten var den enda flottere. Jeg har alltid likt litt mindre biler som er lett å kjøre/parkere i byen. Den nye Volvo XC40 er akkurat passe stor og designet er akkurat passe sexy. I love it!

Jeg liker også den praktiske teknikken som at du kan fjernstyre biles klimaanlegg og dørlåser fra mobilen. Fint for en passe stresset dame som alltid er litt for rask (da snakker jeg om meg selv). Og på toppen av alle de andre positive egenskapene bilen har bruker den mindre drivstoff og slipper den ut mindre CO2.

 

 

XoXo

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.